Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES CASTELLONADES)

Novetat!!
NINA, LA GAVIOTA
Logo de l'activitat NINA, LA GAVIOTA

Divendres de 18.30 a 20.00h

4 de novembre de 2022

Espai: Vestíbul

Aquest unipersonal escrit per l'autora argentina Patricia Suárez ens parla del personatge Nina de la Gavina de Chéjov, un personatge que en un mateix espai ens convida a viatjar per diverses dimensions: el seu present, la seva realitat friccionada i el seu dolor. Qui és la Nina realment?
A càrrec de
Julieta Lostumbo d’As Creacions.

Preu: Gratuït

Divendres
04/11/2022
Novetat!!
BELIRIO
Logo de l'activitat BELIRIO

Divendres de 18.30 a 20.00h

18 de novembre de 2022

Espai: Vestíbul

Música. Trio de rock alternatiu amb influències de bandes dels 80 i 90. Va començar a la fi de 2019 i durant la pandèmia els membres de la banda van treballar des de casa la composició de les seves primeres cançons, que més tard portarien al local d'assaig per a començar a enregistrar el seu primer EP, “Home Erràtic”.
A càrrec de
Belirio

Preu: Gratuït

Divendres
18/11/2022
Novetat!!
QUIÉREME
Logo de l'activitat QUIÉREME

Divendres de 18.30 a 20.00

25 de novembre de 2022

Espai: Vestíbul

Commemorem el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb aquesta proposta de teatre. Això no va del maltractament, això va de l'amor i situacions que el posen en dubte. Això és un viatge immersiu, per veure'ns a través del mirall, en casa, en l'oficina o en un bany públic. Un sospir que omplirà l'espai de preguntes i reflexos plens de respostes. Andrea se submergeix en el record d'un dia normal, aparentment normal, el 20/03/20. Per ella, aquest dia es converteix en unes escales on cada esgraó, és un obstacle, per perdonar, per recordar bons moments i per estimar. De sobte et fas unes crispetes i les llances pel balcó i et preguntes, què ha passat? "Estima'm" és la resposta.
A càrrec de
Cia. La Entraña

Preu: Gratuït

Divendres
25/11/2022
Novetat!!
ENTRE FILS
Logo de l'activitat ENTRE FILS

Divendres de 18.30 a 20.00 h

16 de desembre de 2022

Espai: Vestíbul

Dansa. Aquesta peça gira entorn d'un monticle de llana. D'aquesta en surt un habitant singular que hi interacciona canviant-la de forma i transformant-la en un amagatall, una essència volàtil, un matalàs on caure, un espai vital... Els elements es cohesionen en un imaginari de diferents vivències de superació i supervivència on les emocions es viuran a flor de pell.
A càrrec d'
Arnau Moreno i Grau

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022

Mesures COVID-19

Totes les activitats, tallers i accessos al centre comptaran amb les mesures d'higiene i prevenció seguint les indicacions oficials aplicables a cada fase. Els aforaments de cada sala estan pensats per a respectar la distància de seguretat aconsellada.

Informació inscripcions

La data d'inici per fer les inscripcions en línia TARDOR 2022 és el DILLUNS 19 de SETEMBRE de 2022, a partir de les 10h.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
ESPORT3 Serveis Alternatius S.L. (B62068716) | C/ Constitució Núm. 2, 3r 3a Sant Just d’Esvern 08960

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CASTELLÓ

c/ Castelló, 1-7
08021 Barcelona
932417874
info@cccancastello.cat

Logo Miram Cloud