Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (AGRICULTURA DE PROXIMITAT)

Novetat!!
DECRÉIXER... PER REBROTAR
Logo de l'activitat DECRÉIXER... PER REBROTAR

Dilluns, a les 18.30 hores

3 de juny de 2024

Espai: Taller 2.2

Xerrada orientada a plantar la llavor del decreixement com a eina indispensable per a la transformació social, política i econòmica. Emfatitza la necessitat de reduir els nivells de consum i producció dels països benestants, advocant per una societat justa i ecològicament sostenible, basada en les cures, l’auto-organització, el comunitarisme i la felicitat.


A càrrec d’Arrels Voladores


Preu: Gratuït

Dilluns
03/06/2024
Novetat!!
SENSE PAGESOS? L'EXPERIÈNCIA D'UN PROJECTE AGRÍCOLA
Logo de l'activitat SENSE PAGESOS? L'EXPERIÈNCIA D'UN PROJECTE AGRÍCOLA

Dilluns, a les 18.30 hores

17 de juny de 2024

Espai: Taller 2.2

L’existència de petita pagesia al territori és clau per a la sostenibilitat mediambiental. I, en canvi, la mitjana d'edat dels caps d'explotacions agrícoles a Catalunya és de 62,5 anys. Cada vegada hi ha més pagesos que es jubilen sense tenir un relleu que continuï cuidant la terra. L’agricultura ecològica i regenerativa són claus en la lluita contra el canvi climàtic i la petita pagesia és necessària per tenir un territori equilibrat també a nivell social. Per què, doncs, Catalunya estan desapareixent els pagesos? Ho explicarem a través de l'experiència pròpia de La Beneta, un projecte agrícola que tot just comença i que agafa el relleu d'un projecte ja existent, per continuar cultivant la terra i oferint aliments de proximitat al nostre entorn més immediat.

A càrrec de Marta Valls, membre de La Beneta

Preu: Gratuït

Dilluns
17/06/2024

Informació inscripcions

Data d'inici  inscripcions en línia PRIMAVERA 24 dilluns18 de MARÇ de 2024,  a partir de les 10 hores.     

Inscripcions de CONTINUÏTAT de l '11 al 15 de MARÇ de 2024 per aquelles persones  que es van inscriure en el mateix grup, horari i taller de la Hivern 2024.     

Inici dels tallers: a partir de dilluns 8 d'abril de 2024

Abans d'inscriure't

Per fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.

Suplement material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la ins-cripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
ESPORT3 Serveis Alternatius S.L. (B62068716) | C/ Constitució Núm. 2, 3r 3a Sant Just d’Esvern 08960

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CASTELLÓ

c/ Castelló, 1-7
08021 Barcelona
932417874
info@cccancastello.cat

Logo Miram Cloud