Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (GASTRONOMIA)

Novetat!!
CUINA I TRADICIÓ: DIA DE MUERTOS
Logo de l'activitat CUINA I TRADICIÓ: DIA DE MUERTOS

Dilluns de 18.00 a 20.00h

17 d'octubre de 2022

Espai: Cuina

Taller. Dins de la tradició mexicana aquest dia és una festa, una celebració a la vida d'aquells que s'han avançat en el camí, on es viu la mort com una conseqüència de la vida, com a part del cicle de la naturalesa. Prepararem unes receptes típiques delicioses (mole, postres i beguda).
A càrrec d'
Carmen Simón

Inscripcions a partir del 3 de octubre

Preu: Gratuït

Dilluns
17/10/2022
Novetat!!
FOGONS ANTIRUMORS
Logo de l'activitat FOGONS ANTIRUMORS

Dimecres de 18.30 a 20.00h

26 d'octubre de 2022

Espai: Cuina

Mitjançant la cuina, l’activitat pretén potenciar el respecte i el reconeixement de la diversitat, la solidaritat, la cooperació i el compromís amb la ciutadania. El “cuiner/a convidat/ada” és una persona migrada i realitzarà una introducció als aspectes clau del país o regió d’on prové i a la història que envolta els plats que es preparen aquell dia. Des del valor d’autorepresentació, la persona compartirà el significat dels plats, en quin moment es mengen, quin simbolisme tenen i altres temes d’interès. La sessió finalitza amb una degustació dels plats al voltant de la taula.
Organitza
Xarxa Bcn Antirumors, Ajuntament de Barcelona.
A càrrec de
la Fundació Ciutadania Multicultural-Mescladís

Preu: Gratuït

Dimecres
26/10/2022

Mesures COVID-19

Totes les activitats, tallers i accessos al centre comptaran amb les mesures d'higiene i prevenció seguint les indicacions oficials aplicables a cada fase. Els aforaments de cada sala estan pensats per a respectar la distància de seguretat aconsellada.

Informació inscripcions

La data d'inici per fer les inscripcions en línia TARDOR 2022 és el DILLUNS 19 de SETEMBRE de 2022, a partir de les 10h.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
ESPORT3 Serveis Alternatius S.L. (B62068716) | C/ Constitució Núm. 2, 3r 3a Sant Just d’Esvern 08960

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC CAN CASTELLÓ

c/ Castelló, 1-7
08021 Barcelona
932417874
info@cccancastello.cat

Logo Miram Cloud